Brand Ambassador

Brand Ambassador

Tjäna pengar som varumärkesambassadör!

En del företag och andra organisationer har hemsidor som inte är uppdaterade och mobilanpassade eller har en gammal design som skulle behöva ett lyft. Vi söker därför dig som är studerande eller senior och gillar att ha kontakt med andra människor samt vill tjäna lite extra pengar på något du tycker är roligt, det vill säga prata med andra människor. Du ska ha svenska som modersmål, vara positiv och social, kunna arbeta självständigt och framför allt förstå när någon absolut INTE är intresserad.

 

Din uppgift blir att hitta kunder genom att prata med personer du känner, möter eller på annat sätt kommer i kontakt med om BJ Webdesign. Det kan handla om allt från vänner och bekanta till helt nya kontakter. Tanken är att du ska ha BJ i åtanke och prata hemsida var du än är. Har de som du köper tjänster av dagligdags en hemsida som de är nöjda med eller är de öppna för förnyelse? Bara din fantasi, sunt förnuft, marknadsföringsetik, regler och lagar sätter gränser för vad du får göra.

 

Du lämnar löpande en uppdaterad lista på kontaktpersoner till BJ Webdesign på de som har givit dig accept på att få en offert från BJ. Faktureringen av BJ gör du genom något egenanställningsföretag förslagsvis Frilans Finans, samma som BJ använder sig av.

 

  • BJ hjälper dig som är oerfaren med att komma igång.

  • Du pratar med nya tänkbara kunder och ger BJ kontaktuppgifterna till de personer som är intresserade av att få prisförslag på en ny hemsida premium.

  • BJ sköter därefter allt från offert till färdig hemsida.

  • Du får din ersättning när en hemsida är betald.

  • Har du ett momsregistrerat bolag fakturerar du BJ Webdesign beloppet inklusive moms.

  • Är du privatperson fakturerar du BJ 1000 kr inklusive moms som egenanställd genom Frilans Finans eller likvärdigt egenanställningsföretag.

Hur stor din ersättning blir netto efter att du betalat egenavgifter och skatt beror givetvis på vilken inkomst du har i övrigt, men din ersättning bör ligga på cirka 500 kr per hemsida.

 

Låter detta spännande och intressant? För mer information kontakta BJ Webdesign!