Behöver du en hemsida?

Behöver du en hemsida?

Så här går det till

Notera: Svep med fingret på symbolen nedan om du surfar på mobil eller surfplatta!

 • Genomgång

  Vi går tillsammans igenom dina önskemål och idéer, väljer om du vill hyra, eller köpa din hemsida samt bestämmer ungefärligt antal sidor på siten.

 • Installation

  BJ ordnar så att allt det tekniska fungerar med webbhotellet.

 • Produktion

  Du får ett designförslag och BJ bygger därefter din hemsida.  

 • Introduktion

  När hemsidan är klar får du en grundläggande WordPress introduktion.

 • Leverans

  Du har redan från början valt om du vill köpa eller hyra din hemsida, supportavtal kan du lägga till när du vill.  

Du kan även hyra en hemsida

BJ skapar en en hemsida åt dig med modifierad eller personlig design. Utvecklingen går ju rasande snabbt och det är många aktörer som slåss om uppmärksamheten på nätet. Du kanske är medveten om att din hemsida inte är riktigt ”up to date”, men varken har tid eller ork att bygga en ny hemsida ovanpå allt övrigt arbete som det innebär att driva ett företag. Då kan du lugnt luta dig tillbaka och låta BJ göra jobbet.

Att hyra en hemsida fungerar på samma sätt som när BJ skapar en hemsidan som du sedan köper. Enda skillnaden är att du istället hyr den av BJ, inklusive support. Efter 12 månader kan du välja mellan att fortsätta med full support eller köpa loss hemsidan och sköta den helt själv.

BJ är återförsäljare för webbhotellet Inleed, vilka garanterar att din hemsida  är uppe och synlig på Internet samt återställning hemsidan om det skulle behövas, se våra villkor och priser samt exempel på utvalda hemsidor. BJ har också avtalat om backup genom marknadspoolen.se när det handlar om WordPress-supporten. Så du är garanterad att allt med din hemsida kommer att fungera i alla lägen.

 

Hyra hemsida