Behöver du en hemsida?

Behöver du en hemsida?

Så här går det till

Notera: Svep med fingret på symbolen nedan för att bläddra om du surfar på mobil eller surfplatta!

 • Genomgång

  Vi går igenom dina önskemål och idéer samt bestämmer ungefärligt antal sidor på siten.

 • Installation

  BJ ordnar med webhotellet så att allt det tekniska fungerar. Du behöver inte göra annat än följa de instruktioner du får från BJ.

 • Design

  Du förser BJ med texter och bilder och får därefter ett designförslag innan BJ bygger din hemsida. BJ skriver gärna texter och ordnar bilder till din hemsida.

 • Introduktion

  När hemsidan är klar och fakturan betald får du en grundläggande WordPress introduktion samt inloggningsuppgifter som administratör.

 • Slutleverans

  Du får support enligt avtal och kan därefter komplettera med ett utökat supportavtal.  

 • Genomgång

  Vi går igenom dina önskemål och idéer, du bestämmer dig därefter för om hyra är den optimala lösningen för dig.

 • Installation

  BJ ordnar med webhotellet så att allt det tekniska fungerar. Du behöver inte göra annat än följa de instruktioner du får från BJ.

 • Uppstart

  BJ startar upp en hemsida med ett standardtema som du sedan själv som redaktör bygger upp text och bilder i. Till din hjälp har du all kunskap du behöver på BJ:s blogg. Kör du fast så kontaktar du bara BJ:s support.

 • Introduktion

  När fakturan är betald får du tillgång till inloggningen i WordPress som administratör samt inloggningsuppgifter till inleed.se. Om du inte redan hittat all information om hur man bygger en egen hemsida i WordPress, så får du hjälp med att plocka ut den information du behöver.  

 • Slutleverans

  Efter 12 månader erbjuds du fortsatt support enligt avtal, men givetvis kan du avvakta och bestämma dig senare för om du behöver support eller kan klara dig på egen hand.

Låt BJ designa en personlig hemsida åt dig!

Utvecklingen går ju rasande snabbt och det är många aktörer som slåss om uppmärksamheten på nätet. Du kanske är medveten om att din hemsida inte är riktigt ”up to date”, men varken har tid eller ork att bygga en ny hemsida ovanpå allt övrigt arbete som det innebär att driva ett företag. Då kan du lugnt luta dig tillbaka och låta BJ göra jobbet.

 

BJ är återförsäljare för webbhotellet Inleed, vilka garanterar att din hemsida  är uppe och synlig på Internet samt kan återställas om det skulle behövas, se våra villkor och priser samt exempel på utvalda hemsidor.

 

 

Detta låter intressant, kontakta mig!