Behöver du en hemsida?

Behöver du en hemsida?

Så här går det till

Notera: Svep med fingret på symbolen nedan för att bläddra om du surfar på mobil eller surfplatta!

 • Genomgång

  Vi ser över dina önskemål, specificerar vad du vill göra själv och vad BJ ska hjälpa dig med samt bestämmer antal sidor och tema till siten.

 • Webbhotell

  BJ ordnar med webhotell och ser till att allt det tekniska fungerar. Du behöver bara följa några enkla instruktioner som du får via mail från BJ.

 • Material

  Du förser BJ med texter och eventuella bilder och får därefter ett designförslag innan BJ bygger klart din hemsida. BJ skriver även gärna texter till hemsidan.

 • Introduktion

  När hemsidan är klar och fakturan betald får du en grundläggande WordPress introduktion samt inloggningsuppgifter som administratör.

Låt BJ designa en personlig hemsida åt dig!

Utvecklingen går ju rasande snabbt och det är många aktörer som slåss om uppmärksamheten på nätet. Du kanske är medveten om att din hemsida inte är riktigt ”up to date”, men varken har tid eller ork att bygga en ny hemsida ovanpå allt övrigt arbete som det innebär att driva ett företag. Då kan du lugnt luta dig tillbaka och låta BJ göra jobbet.

 

BJ är återförsäljare för webbhotellet Inleed, vilka garanterar att din hemsida  är uppe och synlig på Internet samt kan återställas om det skulle behövas, se våra villkor och priser samt exempel på utvalda hemsidor.

 

 

Detta låter intressant, jag vill gärna veta mer!