Hyra hemsida

Hyra hemsida

Så här går det till

Notera: Svep med fingret på symbolen nedan om du surfar på mobil eller surfplatta!

 • Genomgång

  Vi går tillsammans igenom dina önskemål och idéer, väljer om du vill hyra, eller köpa din hemsida samt bestämmer ungefärligt antal sidor på siten.

 • Installation

  BJ ordnar så att allt det tekniska fungerar med webbhotellet.

 • Produktion

  Du får ett designförslag och BJ bygger därefter din hemsida.  

 • Introduktion

  När hemsidan är klar får du en grundläggande WordPress introduktion.

 • Leverans

  Du har redan från början valt om du vill köpa eller hyra din hemsida, supportavtal kan du lägga till när du vill.  

Hyra kanske kan vara det rätta för dig

Hyra en hemsida med modifierad eller personlig design kan till exempel passa dig som just startat upp din verksamhet, har en begränsad budget, eller varken har tid eller kunskap att bygga en hemsida. Låt istället BJ ta hand om din hemsida så att du kan fokusera på din verksamhet.

Att hyra en hemsida fungerar på samma sätt som när BJ Webdesign skapar en hemsida som du köper direkt. Enda skillnaden är att du istället under 24 månader betalar hyra inklusive support. Därefter är hemsidan din och du kan välja mellan att sköta hemsidan själv eller fortsätta med full support .

BJ Webdesign är återförsäljare för webbhotellet Inleed, vilka är garant för att din hemsida är uppe och synlig på Internet, samt återställning av hemsidan om det skulle behövas, se våra  villkor och priser samt exempel på utvalda hemsidor.

BJ har även avtalat med marknadspoolen.se om backup gällande WordPress-supporten. Så du kan känna dig trygg med att din hemsida kommer fungera i alla lägen.

 

Exempel på teman