Hyra hemsida

Hyra hemsida

Så här går det till

Notera: Svep med fingret på symbolen nedan om du surfar på mobil eller surfplatta!

 • Genomgång

  Vi går tillsammans igenom dina önskemål och idéer, väljer om du vill hyra, eller köpa din hemsida samt bestämmer ungefärligt antal sidor på siten.

 • Installation

  BJ ordnar med webhotellet så att allt det tekniska fungerar. Du behöver inte göra annat än följa de instruktioner du får från BJ.

 • Produktion

  Du förser BJ med texter och bilder och får därefter ett designförslag innan BJ bygger din hemsida.  

 • Introduktion

  När hemsidan är klar och fakturan betald får du en grundläggande WordPress introduktion och inloggningsuppgifter.

 • Leverans

  Du har redan från början valt om du vill köpa eller hyra din hemsida och får nu support enligt avtal, ett extra supportavtal kan du teckna när du vill.  

Hyra kanske kan vara det rätta för dig

Hyra en hemsida med modifierad eller personlig design kan till exempel passa dig som just startat upp din verksamhet, har en begränsad budget, eller varken har tid eller kunskap att bygga en hemsida. Låt istället BJ ta hand om din hemsida så att du kan fokusera på din verksamhet.

Att hyra en hemsida fungerar på samma sätt som när BJ Webdesign skapar en hemsida som du köper direkt. Enda skillnaden är att du istället under 24 månader betalar hyra inklusive support. Därefter är hemsidan din och du kan välja mellan att sköta hemsidan själv eller fortsätta med full support .

BJ Webdesign är återförsäljare för webbhotellet Inleed, vilka är garant för att din hemsida är uppe och synlig på Internet, samt återställning av hemsidan om det skulle behövas, se våra  villkor och priser samt exempel på utvalda hemsidor.

BJ har även avtalat med marknadspoolen.se om backup gällande WordPress-supporten. Så du kan känna dig trygg med att din hemsida kommer fungera i alla lägen.

 

Exempel på teman