Hyra hemsida

Hyra hemsida

Så här går det till

Notera: Svep med fingret på symbolen nedan för att bläddra om du surfar på mobil eller surfplatta!

 • Genomgång

  Vi ser över dina önskemål, specificerar vad du vill göra själv och vad BJ ska hjälpa dig med samt bestämmer antal sidor och tema till siten.

 • Webbhotell

  BJ ordnar med webhotell och ser till att allt det tekniska fungerar. Du behöver bara följa några enkla instruktioner som du får via mail från BJ.

 • Material

  Du förser BJ med texter och eventuella bilder och får därefter ett designförslag innan BJ bygger klart din hemsida. BJ skriver även gärna texter till hemsidan.

 • Introduktion

  När hemsidan är klar och fakturan betald får du en grundläggande WordPress introduktion samt inloggningsuppgifter som administratör.

 

Hyra hemsida kanske kan vara det rätta för dig

Att hyra en hemsida går till på liknande sätt som när BJ designar en webbsida som du sedan köper. Skillnaden är att BJ startar upp en hemsida med ett standardtema som du sedan själv kompletterar med texter och bilder. Ett års support ingår i webbhyran enligt BJ:s leveransvillkor. BJ ser till att du får tillgång till professionell WordPress utbildning online. Efter 12 månader, eller redan då du har betalt den första fakturan kan du välja mellan att sköta hemsidan själv eller fortsätta med support från BJ, läs mer under fliken speciella villkor vid hyra.

 

Hyra en hemsida kan bland andra passa dig som just startat upp din verksamhet och har en begränsad budget. Låt BJ starta upp en hemsida åt dig så kan du fortsätta att fokusera på din verksamhet och bygga på hemsidan då du får stunder över. Den verkligt stora fördelen med att hyra hos BJ istället för att starta upp själv är att du har full support när du kör fast.

 

BJ Webdesign är återförsäljare för webbhotellet Inleed, vilka är garant för att din hemsida är uppe och synlig på Internet, samt återställning av hemsidan om det skulle behövas, se våra  villkor och priser samt exempel på utvalda hemsidor.

 

 

Detta låter intressant, jag vill veta mer!