Hyra hemsida

Hyra hemsida

Så här går det till

Notera: Svep med fingret på symbolen nedan för att bläddra om du surfar på mobil eller surfplatta!

 • Genomgång

  Vi går igenom dina önskemål och idéer, du bestämmer dig därefter för om hyra är den optimala lösningen för dig.

 • Installation

  BJ ordnar med webhotellet så att allt det tekniska fungerar. Du behöver inte göra annat än följa de instruktioner du får från BJ.

 • Uppstart

  BJ startar upp en hemsida med ett standardtema som du sedan själv som redaktör bygger upp text och bilder i. Till din hjälp har du all kunskap du behöver på BJ:s blogg. Kör du fast så kontaktar du bara BJ:s support.

 • Introduktion

  När fakturan är betald får du tillgång till inloggningen i WordPress som administratör samt inloggningsuppgifter till inleed.se. Om du inte redan hittat all information om hur man bygger en egen hemsida i WordPress, så får du hjälp med att plocka ut den information du behöver.  

 • Slutleverans

  Efter 12 månader erbjuds du fortsatt support enligt avtal, men givetvis kan du avvakta och bestämma dig senare för om du behöver support eller kan klara dig på egen hand.

 

Hyra hemsida kanske kan vara det rätta för dig

Att hyra en hemsida går till på liknande sätt som när BJ designar en webbsida som du sedan köper. Skillnaden är att BJ startar upp en hemsida med ett standardtema som du sedan själv kompletterar med texter och bilder. Ett års support ingår i webbhyran enligt BJ:s leveransvillkor. BJ ser till att du får tillgång till professionell WordPress utbildning online. Efter 12 månader, eller redan då du har betalt den första fakturan kan du välja mellan att sköta hemsidan själv eller fortsätta med support från BJ, läs mer under fliken speciella villkor vid hyra.

 

Hyra en hemsida kan bland andra passa dig som just startat upp din verksamhet och har en begränsad budget. Låt BJ starta upp en hemsida åt dig så kan du fortsätta att fokusera på din verksamhet och bygga på hemsidan då du får stunder över. Den verkligt stora fördelen med att hyra hos BJ istället för att starta upp själv är att du har full support när du kör fast.

 

BJ Webdesign är återförsäljare för webbhotellet Inleed, vilka är garant för att din hemsida är uppe och synlig på Internet, samt återställning av hemsidan om det skulle behövas, se våra  villkor och priser samt exempel på utvalda hemsidor.

 

 

Exempel på teman