WordPress support

WordPress support

BJ ger dig som valt att skapa din hemsida själv i WordPress support för att lösa problem som kommer upp under resans gång. Många gånger behövs bara ett bollplank för att lösa knutar som kan uppstå. Tveka inte att fråga för att få ditt problem löst…

 

WordPress support

 

När BJ fått en fråga från dig så kan du snabbt få ett svar om det är enkelt att lösa. Du betalar då bara 49kr via Swishnummer som du får i svarsmailet. Svaret på din fråga får du via e-post efter det att BJ fått betalt. Lösningen skickas som en instruktion eller länk till en kort demofilm. Om det handlar om en mer komplicerad teknisk fråga så kommer BJ kostnadsfritt rekommendera dig till rätt forum.

 

BJ:s WordPress support

Allt handlar om tid och pengar. Har du tiden så kan du själv testa dig fram till en lösning på ett problem. Finns pengarna så kan du köpa dyrare support. Har du varken eller så står BJ till ditt förfogande. Förutom att betala för support vid enstaka tillfällen så erbjuder sig BJ självklart att ta hand om underhåll och support av din hemsida.

 

WordPress egen support

WordPress Sverige erbjuder WordPress-användare support via användarpanelen. Det finns även ett officiellt svenskt supportforum för WordPress, https://sv.wordpress.org/support. Där kan alla fritt söka och ta del av information om WordPress.

Övrig support

Om du ägnar en stund åt att surfa runt på nätet kommer du garanterat att få hjälp med dina frågor som handlar om WordPress av något av alla de aktörer som tillhandahåller sina tjänster på nätet. Det handlar bara om att välja rätt WordPress rådgivare/konsult. Givetvis tror ju alla vi leverantörer oss om att kunna ge våra kunder den allra bästa servicen och de mest kompetenta råden. Sanningen är väl inte riktigt så kristallklar, och för dig som användare finns det väl egentligen bara ett enkelt sätt att ta reda på om BJ alternativt övriga aktörer som verkar intressanta är tillräckligt kompetenta och bra på WordPress.

 

Testa BJ genom att ställa en fråga!
admin