Support & Utbildning

Support & Utbildning

Support

Supportavtal är en möjlighet för dig som känner att du inte klarar av att sköta din WordPress-sida själv eller helt enkelt inte har tid. Du kan, efter den support du får som premiumkund, välja mellan alternativen nedan. BJ samarbetar i första hand med och rekommenderar alltid webbhotellet inleed.se

 

1  100kr/månad betalas årsvis i förskott. Support motsvarande 3 timmar per kalenderår vilket brukar räcka för att lägga in lite nya bilder och texter, lösa eventuella problem som kan uppstå samt hålla sidan uppdaterad och säker. Passar dig som inte har så många uppdateringar per år, men ändå önskar hjälp med hemsidan.

2  400kr/tim för support enligt offert. Passar dig som önskar hjälp någon enstaka gång per år eller vill etablera ett samarbete där BJ tar hand om drift och underhåll enligt avtal. Support av sidor som BJ inte skapat i WordPress hos inleed.se föregås av en noggrann genomgång av förutsättningarna innan accept.

3  0kr/fråga för enstaka support tillfällen via e-post till dig som inte är kund. Passar dig som försöker lösa problem själv, men behöver hjälp att lösa enstaka problemknutar ett par gånger per år.

Utbildning

BJ erbjuder skräddarsydd utbildning i WordPress oavsett om du givit BJ förtroendet att skapa en hemsida, bygga en nätbutik eller behöver annan hjälp. Utbildningen offereras efter samtal om vad du önskar lära dig och hur vi bör lägga upp utbildningen på bästa sätt. Det kan vara allt från någon enstaka timma till en komplett utbildning för att lära dig hantera WordPress med målet att bygga din egen hemsida. All utbildning är privat och baseras enligt överenskommelse på fjärruppkoppling, skärmklipp, videofilmer och skriftliga instruktioner via e-post. Ingen komplett utbildning påbörjas innan offert och accept. All utbildning förskottsfaktureras. Om du beställer en komplett utbildning av BJ så ingår tillgång till en blogg med värdefull allmän kunskap samt länkar till flera kostnadsfria kurser i WordPress klubben.

 

 

Alternativ 1 faktureras årsvis i förskott, och regleras i BJ:s avtalsvillkor

Beställ support