WordPress support

WordPress support

WordPress support är en möjlighet för dig som känner att du inte klarar av att sköta din WordPress-sida själv eller helt enkelt inte har tid. Du kan, efter den support som ingår från början, välja mellan alternativen nedan. BJ samarbetar i första hand med och rekommenderar alltid webbhotellet inleed.se

 

1  100kr/månad betalas årsvis i förskott. Support motsvarande 3 timmar per kalenderår vilket brukar räcka för att lägga in lite nya bilder och texter, lösa eventuella problem som kan uppstå samt hålla sidan uppdaterad och säker. Passar dig som inte har så många uppdateringar per år, men ändå önskar hjälp med hemsidan.

2  400kr/timme för support enligt offert. Passar dig som önskar hjälp någon enstaka gång per år eller vill etablera ett samarbete där BJ tar hand om drift och underhåll enligt avtal. Support av sidor som BJ inte skapat i WordPress hos inleed.se föregås av en noggrann genomgång av förutsättningarna innan accept.

3  49kr/fråga för support via e-post (betalas med Swish). Priset gäller per fråga och passar dig som behöver hjälp att lösa enstaka problemknutar.

 

Exempel på kunder som BJ har hjälpt med problemlösning i WordPress:

www.noll8el.se | marknadspoolen.sewww.abaton.se

 

Alternativ 1 faktureras årsvis i förskott, och regleras i BJ:s avtalsvillkor

Beställ support