Välkommen!

Välkommen!

Lite om min bakgrund

Jag har arbetat som egen företagare i grafiska branschen under hela mitt yrkesverksamma liv, huvudsakligen med projektledning, marknadsföring och försäljning. Eftersom jag tyckte att det var så roligt och intressant med branschen så har jag, som senior, fortsatt med grafisk produktion där jag en gång började. Numera är jag frilansande webbdesigner på professionell hobbynivå och bjuder på mycket av min kunskap just för att det är en hobby och inte ett levebröd.

Det måste dock vara en respektfull balans mellan det jag ger dig av min tid och vad du kan ge mig i gengäld. Därför använder jag mig av sponsrade länkar. Det kostar dig inget extra att använda dessa om du ändå ska köpa en tjänst eller produkt som jag kan erbjuda genom mina partners.

 

Mina kompetenser

Jag har sedan Internets barndom varit intresserad av medieteknik och utbildat mig löpande för att kunna skapa själv med hjälp av olika grafiska produktionsprogram. Idag använder jag WordPress och Photoshop som mina huvudsakliga verktyg. Har också använt mig av Indesign och Illustrator under flera år för tidningsproduktion respektive design och produktion av logotyper. Jag har även byggt några webbportaler samt startat upp egna e-handelsprojekt och formulerat kunders kravspecifikationer för val av e-handelslösning.

 

Under de senaste 15 åren som egen företagare arbetade jag med trycksaksförsäljning och tryckeriförmedling samt utbildningsprojekt. Jag undervisade själv mina kunder i vad de som beställare skulle tänka på och fråga om, för att få bästa möjliga tryckresultat samt samordnade mer omfattande utbildningar som hölls av professionella trycksaksproducenter.

 

Jag hjälper dig gärna att skapa en webbplats med personlig design och erbjuder även dig som kund webbsupport samt ger dig en introduktionsutbildning i WordPress. Via demofilmer på din WordPress-panel visar jag hur du hittar i menyerna. Det blir lättare att förstå om du är på ”hemmaplan” dvs i din egen dator och på din egen adminpanel.

 

Ser fram emot att du hör av dig för en ”pratstund”, så att vi kan se om det finns förutsättningar för ett givande samarbete.

 

Jag erbjuder dig min erfarenhet, kunskap och kreativitet till ett mycket fördelaktigt pris.

 

Frilansande webbdesigner som ger din hemsida en personlig design

Varmt välkommen!
Bert-Åke Byqvist Juninger

 

Frilans Finans, godkänd för F-skattfungerar som ”min arbetsgivare” dvs sköter vissa administrativa funktioner såsom fakturering, lön och skatter. 

BJ samarbetar med webbhotellet inleed.se för optimal säkerhet och backup samt snabb teknisk support.

 

BJ Webdesign
5.0
Baserat på 5 recensioner
powered by Google
Kaij Lundgren
Kaij Lundgren
08:44 15 Nov 18
Kvalité över förväntan! Bra kommunikation under processen. Är mycket nöjd med hemsidan och loggan. Dessutom prisvärt -... jag anlitar gärna BJ igen.läs mer
Pekka Nykopp
Pekka Nykopp
20:50 14 Nov 18
BJ fick ”fria händer” att bygga upp Podengoklubbens hemsida, vi blev inte besvikna. Hemsidan har en mycket proffsig ... layout och är lättnavigerad. Podengoklubben kan varmt rekommendera BJ till liknande uppdragläs mer
Robban Pal
Robban Pal
15:49 14 Nov 18
Vilken bra hemsida BJ har gjort åt mig. Jag är mer än bara nöjd! Och så billigt, näst intill genant. Kolla in... www.thcdalarna.se. Rekommenderas å det allra varmaste, support i världsklass!! Robban Palmehed – THC Dalarnaläs mer
Åsa Floderus
Åsa Floderus
06:57 14 Nov 18
Tack för bra samarbete och snabb återkoppling under hela resans gång. Hemsidan blev över förväntan med tanke på min... idétorka, men som kompenserades av din kreativitet. Så nöjd, kan varm rekommendera BJläs mer
Irma Aalto
Irma Aalto
15:04 13 Nov 18
BJ Webdesign har varit min trygghet i processen att som start up skapa en hemsida. De föreslår smarta lösningar,... arbetar snabbt och effektivt och framför allt lyssnar på kundens behov. I alla diskussioner känner jag att vi är en högt värderad kund för BJ Webdesign.läs mer
Se alla recensioner
js_loader
Holler Box