Välkommen!

Välkommen!

Lite om min bakgrund

Jag har arbetat som egen företagare i grafiska branschen under mer än 30 år, huvudsakligen med marknadsföring och försäljning. Tycker att det är så roligt och intressant med branschen att jag fortsatt med grafisk produktion där jag en gång började. Numera är jag frilansande webbdesigner och låter Frilans Finans sköta min fakturering.

 

Jag har sedan Internets barndom varit intresserad av medieteknik och utbildade mig löpande för att kunna skapa själv med hjälp av olika grafiska produktionsprogram. Idag använder jag WordPress och Photoshop som mina huvudsakliga verktyg. Har också använt mig av Indesign och Illustrator under flera år för tidningsproduktion respektive design och produktion av logotyper. Jag har också byggt flera portaler samt startat upp flera e-handelsprojekt.

 

Under de senaste 15 åren som egen företagare arbetade jag med trycksaksförsäljning och tryckeriförmedling samt utbildningsprojekt. Jag undervisade själv mina kunder i vad de som beställare skulle tänka på och fråga om, för att få bästa möjliga tryckresultat samt samordnade mer omfattande utbildningar som hölls av professionella trycksaksproducenter.

 

Hjälper dig gärna att skapa en webbplats med personlig design och erbjuder även dig som kund webbsupport samt ger dig en introduktionsutbildning i WordPress. Via demofilmer på din WordPress-panel visar jag hur du hittar i menyerna. Det blir lättare att förstå om du är på ”hemmaplan” dvs i din egen dator och på din egen adminpanel.

 

Ser fram emot att du hör av dig för en ”pratstund”, så att vi kan se om det finns förutsättningar för samarbete.

 

Jag erbjuder dig min erfarenhet, kunskap och kreativitet.

 

Frilansande webbdesigner som ger din hemsida en personlig design

Varmt välkommen!
Bert-Åke Byqvist Juninger

 

Frilans Finans, godkänd för F-skattfungerar som en arbetsgivare dvs sköter vissa av mina administrativa funktioner såsom fakturering, lön och skatter. 

BJ samarbetar med webbhotellet inleed.se för optimal säkerhet och backup samt snabb teknisk support. 

BJ Webdesign
5.0
Based on 5 reviews
powered by Google
Kaij Lundgren
Kaij Lundgren
08:44 15 Nov 18
Kvalité över förväntan! Bra kommunikation under processen. Är mycket nöjd med hemsidan och loggan. Dessutom... prisvärt - jag anlitar gärna BJ igen.read more
Pekka Nykopp
Pekka Nykopp
20:50 14 Nov 18
BJ fick ”fria händer” att bygga upp Podengoklubbens hemsida, vi blev inte besvikna. Hemsidan har en mycket... proffsig layout och är lättnavigerad. Podengoklubben kan varmt rekommendera BJ till liknande uppdragread more
Robban Pal
Robban Pal
15:49 14 Nov 18
Vilken bra hemsida BJ har gjort åt mig. Jag är mer än bara nöjd! Och så billigt, näst intill genant. Kolla in... www.thcdalarna.se. Rekommenderas å det allra varmaste, support i världsklass!! Robban Palmehed – THC Dalarnaread more
Åsa Floderus
Åsa Floderus
06:57 14 Nov 18
Tack för bra samarbete och snabb återkoppling under hela resans gång. Hemsidan blev över förväntan med tanke på... min idétorka, men som kompenserades av din kreativitet. Så nöjd, kan varm rekommendera BJread more
Irma Aalto
Irma Aalto
15:04 13 Nov 18
BJ Webdesign har varit min trygghet i processen att som start up skapa en hemsida. De föreslår smarta lösningar,... arbetar snabbt och effektivt och framför allt lyssnar på kundens behov. I alla diskussioner känner jag att vi är en högt värderad kund för BJ Webdesign.read more
See All Reviews
Holler Box