Välkommen!

Välkommen!

Det är jag som är BJ, Byqvist Juninger, en frilansande webbdesigner som gärna ger din hemsida det där lilla extra för att skilja den från mängden. Jag hjälper dig att skapa en hemsida med personlig design och erbjuder webbsupport samt utbildar i WordPress. Via demofilmer på din WordPress-panel visar jag hur du hittar i menyerna. Det blir lättare att förstå om du är på ”hemmaplan” dvs i din egen dator och på din egen adminpanel.

 

Lite om min bakgrund

Jag har arbetat som egen företagare i grafiska branschen under mer än 30 år, huvudsakligen med marknadsföring och försäljning. Tycker att det är så roligt och intressant med branschen att jag fortsätter med grafisk produktion där jag en gång började. Numera är jag frilansande webbdesigner och låter Frilans Finans sköta min fakturering.

 

Under de senaste 15 åren som egen företagare arbetade jag som tryckbroker med trycksaksförsäljning och tryckeriförmedling samt utbildningsprojekt. Jag undervisade själv mina kunder i vad de som beställare skulle tänka på och fråga om, för att få bästa möjliga tryckresultat samt samordnade mer omfattande utbildningar som hölls av professionella trycksaksproducenter.

 

Under tiden intresserade jag mig för medieteknik och utbildade mig för att kunna skapa själv med hjälp av olika grafiska produktionsprogram. Idag använder jag WordPress och Photoshop som mina huvudsakliga verktyg. Jag har också använt mig av Indesign och Illustrator under flera år för tidningsproduktion respektive design och produktion av logotyper.

 

Jag erbjuder dig min tid, erfarenhet, kunskap, kreativ design och professionell konsultation samt support om du kör fast i WordPress.

 

Ser fram emot att du hör av dig för en ”pratstund”, så att vi kan se om det finns förutsättningar för ett samarbete.

 

Frilansande webbdesigner som ger din hemsida en personlig design

Varmt välkommen!
Bert-Åke Byqvist Juninger

 

Frilans Finans, godkänd för F-skattfungerar som en arbetsgivare dvs sköter vissa av mina administrativa funktioner såsom fakturering, lön och skatter. 

BJ samarbetar med webbhotellet inleed.se för optimal säkerhet och backup samt snabb teknisk support.


Google Rating
5.0
Holler Box