Om

Om

I mitt yrke som grafiker har det varit ett stort plus att kunna både copy och design. Jag har arbetat som egen företagare i grafiska branschen under hela mitt yrkesverksamma liv, huvudsakligen med projektledning, marknadsföring och försäljning. Eftersom jag tyckte att det var så roligt och intressant med branschen så har jag, som senior, fortsatt med grafisk produktion där jag en gång började. Numera är jag frilansande webbdesigner, vilket omfattar både teknik och design samt ord och bild.

 

Idag driver jag i huvudsak fem olika webbplatser under samlingsnamnet Dessa internetprojekt. Arbetet med de olika områdena går i varandra och jag har nytta av alla mina kompetenser bland annat att skriva och designa. Syftet med ”Dessa” är att på frilansbasis ha en plattform för samlad marknadsföring och administration av respektive verksamhet. Du hittar mer information om både mig och mina andra projekt på Dessa internetprojekt.

 

Notering: Jag arbetar som frilansare och anlitar egenanställningsföretaget Frilans Finans för att sköta min fakturering och mina egenavgifter.

 

Varmt välkommen!
Bert-Åke Byqvist Juninger