Avtalsvillkor köp, hyra och support

Avtalsvillkor köp, hyra och support

Notera att detta är avtalsvillkor för köp, hyra, support av hemsidor och inte har något med erbjudande om hjälp med e-handelsplattformar att göra. I dessa fall gäller de villkor som respektive e-handelsplattform är länkad till.

 

BJ använder alltid inleed.se som webbhotell till hemsidor som hyrs ut. Inleed kan återställa din hemsida upp till 7 dagar bakåt i tiden. Kostnaden för en komplett återställning är f.n. 400 kr inkl. moms*.

 

Vid ett köp av en hemsida hos BJ så kan du använda annat webbhotell om du vill, men då måste du själv ansvara helt och hållet för din hemsida med backuper och liknande säkerhetsåtgärder.

 

BJ kommer under tiden som ansvarig support av din hemsida vara administratör med egen inloggning.

* Priset gäller för närvarande  (fr.o.m 2022-01-01 och framåt tills priserna ändras).

 

Speciella villkor vid hyra

Hyran för att ha en hemsida hos BJ Webdesign betalas årsvis i förskott. Den omfattar en administrativ avgift/hyra (f.n.200 kr)*. Texter och bilder kommer du att kunna lägga till själv under hyresperioden**, men alla ändringar i designen sköts av BJ. Utöver hyran kan du välja till enligt support steg 1 eller enligt specificerad överenskommelse. Supporten omfattar även teknisk hjälp såsom felsökning, kontakt med webbhotellet samt support vid eventuell återställning av hemsidan.

**Under hyrestiden har du tillgång till hemsidan som redaktör, kan skriva och korrigera text samt lägga till bilder och andra mediefiler.

 

Du har fullständig valfrihet

Om kunskapen hos dig och funktionaliteten på hemsidan byggts upp till en nivå där du önskar att själv administrera och fortsätta utveckla den, så har du möjlighet att efter 24 månader köpa loss din hemsida efter överenskommelse. Priset är då 4.800 kr och de månader du redan betalt räknas dig tillgodo (exklusive den sammantagna inkluderade kostnaden för support, 100kr/mån, samt eventuella arbeten du har beställt utöver temats standard).

 

Under länkarna här kan du ta del av samtliga priser för support samt pris för att hyra en hemsida.

Det som alltid tillkommer utöver hyra och support är domänadress (f.n.från 149 kr/år)* för en .se adress samt webbhotellhyra (för närvarande från 19 kr/mån)*, vilket betalas direkt till inleed.se, ta del av priser för hosting samt priser för domänadresser.

 

Både support och hyra betalas årsvis i förskott. I möjligaste mån försöker BJ komma överens med sina kunder så att alla avtal successivt läggs över på kalenderår för att förenkla BJ:s administration.

* Priset gäller för närvarande (fr.o.m 2022-01-01 och framåt tills priserna ändras).

 

Villkor för digitalt material

BJ lämnar aldrig ut e-postadresser, användarnamn och lösenord till tredje part, undantaget om det efterfrågas myndigheter med befogenheter att begära dessa uppgifter.

 

Allt material (text, bilder, filer) som publiceras på Internet är automatiskt skyddade av lagen om upphovsrätt om inget annat anges. Detta betyder att du inte utan tillåtelse får lov att kopiera från någon annan plats på internet och publicera på din egen hemsida.

 

Du har rättigheterna till det material du har laglig upphovsrätt till eller fått lov att lägga upp på din hemsida av den som innehar upphovsrätten. Det är du som ”äger” innehållet, men BJ ”äger” allt på hemsidan som BJ lagt in i övrigt såsom bilder, texter etc. Detta betyder även att andra inte får lov att kopiera sådant du och BJ publicerat på din hemsida. Du ansvarar för material du själv har lagt in gentemot ägaren till materialet.

 

Det royaltyfria material som BJ har placerat på din hemsida, temat från WordPress och liknande får inte användas mer än till din hemsida. Det är säkrast att fråga innan du använder material som du är osäker på om du får använda.

 

Följande är inte tillåtet

Du är själv juridiskt ansvarig för innehåll som du publicerar eller fått hjälp med att publicera på din hemsida. Avtalet mellan BJ Webdesign och dig och/eller din organisation omfattar inte tillägg eller uppdateringar av material på din hemsida enligt nedanstående.

 

Cracking, hacking eller liknande.
Innehåll skapat för att manipulera sökmotorer eller skicka spam.
Pornografiskt material eller sådant som handlar om sexuella tjänster.
Försäljning av olagliga droger eller receptbelagda läkemedel.
Försäljning av vapen eller ammunition.
Innehåll som går ut på att besökare ska ge ut inloggningsuppgifter till någon webbplats eller tjänst.
Stötande, ärekränkande eller sådant som innehåller hot.
Innehåll som är obekvämt för någon person och som innehåller personuppgifter. Till exempel namn, fotografi med ansikte eller liknande som kan identifiera en person utan personens medgivande, läs BJ:s Integritetspolicy.
Att använda någon annans registrerade varumärke utan ägarens tillåtelse.
Streaming av video eller musikfiler som är upphovsrättsskyddade.
Publicera annat innehåll som är olagligt, förespråkar illegala aktiviteter eller kränker andra människor eller deras lagstadgade rättigheter.

 

Om du lägger in olovligt material enligt ovan så upphör support- och hyresavtal att gälla direkt. Är BJ fortfarande administratör plockas materialet bort. Den årliga kostnaden för hyra och support betalas inte tillbaka. Tar du bort materialet fortsätter avtalet att löpa om det inte handlar om någon olaglig aktivitet. I annat fall avslutas kundrelationen och i det fall BJ äger hemsidan så släcks den ner (tas bort från Internet). Har BJ inte tillgång till din hemsida, men fortfarande står som designer, så måste du själv eller din webbmaster ta bort materialet direkt alternativt ta bort ”Design BJ Webdesign” samt allt som kan associeras med BJ:s namn.

 

Om du köpt och/eller övertagit administrationen av hemsidan och BJ inte längre har behörighet till panelen ska namnet BJ Webdesign tas bort på alla förekommande ställen på siten om BJ så önskar.

 

BJ förbehåller sig rätten att vid ändrade förutsättningar komplettera och uppdatera ovanstående villkor.BJ Webdesign
5.0
Baserat på 5 recensioner
powered by Google
Kaij Lundgren
Kaij Lundgren
08:44 15 Nov 18
Kvalité över förväntan! Bra kommunikation under processen. Är mycket nöjd med hemsidan och loggan. Dessutom prisvärt -... jag anlitar gärna BJ igen.läs mer
Pekka Nykopp
Pekka Nykopp
20:50 14 Nov 18
BJ fick ”fria händer” att bygga upp Podengoklubbens hemsida, vi blev inte besvikna. Hemsidan har en mycket proffsig ... layout och är lättnavigerad. Podengoklubben kan varmt rekommendera BJ till liknande uppdragläs mer
Robban Pal
Robban Pal
15:49 14 Nov 18
Vilken bra hemsida BJ har gjort åt mig. Jag är mer än bara nöjd! Och så billigt, näst intill genant. Kolla in... www.thcdalarna.se. Rekommenderas å det allra varmaste, support i världsklass!! Robban Palmehed – THC Dalarnaläs mer
Åsa Floderus
Åsa Floderus
06:57 14 Nov 18
Tack för bra samarbete och snabb återkoppling under hela resans gång. Hemsidan blev över förväntan med tanke på min... idétorka, men som kompenserades av din kreativitet. Så nöjd, kan varm rekommendera BJläs mer
Irma Aalto
Irma Aalto
15:04 13 Nov 18
BJ Webdesign har varit min trygghet i processen att som start up skapa en hemsida. De föreslår smarta lösningar,... arbetar snabbt och effektivt och framför allt lyssnar på kundens behov. I alla diskussioner känner jag att vi är en högt värderad kund för BJ Webdesign.läs mer
Se alla recensioner
js_loader