Integritetspolicy för BJ Webdesign

Integritetspolicy för BJ Webdesign

Den här integritetspolicyn förklarar hur BJ Webdesign (nedan förkortat BJ) samlar in och använder personuppgifter. Vid frågor kring integritets- och dataskydd ska du kontakta BJ (se kontaktuppgifter nedan).

 

När du kontaktar BJ för att begära offert eller beställer en tjänst så accepterar du denna integritetspolicy samt behandlingen av dina personuppgifter och att BJ får skicka information till dig elektroniskt.

 

BJ kan på olika sätt komma att samla in information om dig exempelvis genom formulär på  hemsidan, sociala medier, kontakt per telefon eller via e-post.

 

Den information som BJ samlar in kan vara följande:

  • Namn på företag, kontaktperson, faktura adress, e-postadress, mobiltelefonnummer, position i företaget, geografisk information.
  • Uppgifter om tjänster du, även som företrädare för din organisation, har visat intresse för.
  • Info om ditt besök på BJ:s hemsida.

 

Insamlad information kan komma att användas för att upprätta, och underhålla affärsrelationer med både befintliga och potentiella kundföretag.

 

Om det är nödvändigt för BJ för att kunna erbjuda sina tjänster och driva verksamheten, så delar BJ dina personuppgifter med personuppgiftsbiträden t.ex. med Frilans Finans som fungerar som en arbetsgivare till BJ.  Frilans Finans sköter vissa administrativa funktioner såsom fakturering, lön och skatter. Då BJ är skyldig att göra så enligt lag kan BJ lämna information till berörda myndigheter. Information kommer inte att säljas i 3:e hand av BJ.

 

Information sparas för att utföra åtaganden, samt även så länge det krävs enligt lagstadgade lagringstider (särskilt vad gäller redovisningskrav). Rimliga åtgärder vidtas för att säkra informationen.

 

Dina rättigheter enligt BJ:s integritetspolicy

Du har rätt till tillgång, rättelse och radering av dina och ditt företags uppgifter enligt följande:

  • Få veta vilken information BJ har om dig. Har BJ felaktig information om dig har du rätt att få detta korrigerat.
  • Närsomhelst begära att BJ raderar information om dig om det inte finns lagliga skyldigheter som hindrar detta.

 

Tveka inte att kontakta BJ om du har frågor.

 

BJ Webdesign
Cirkelvägen 7
122 44 Enskede
0708-556 553
E-post: