Webbdesigner i Stockholm

Webbdesigner i Stockholm

Kanske har vi båda tur om du letat efter en webbdesigner i Stockholm, som kan skapa en hemsida åt dig till ett rimligt pris. Att välja webbdesigner istället för att bygga hemsidan själv innebär många fördelar. Om du trivs med BJ Webdesign visar sig ganska snabbt…

 

Webbdesigner i Stockholm

 

Du förbinder dig inte till något innan BJ hjälpt dig öppna ett konto hos webbhotellet, samt när du och BJ haft en genomgång på telefon och/eller via mail. Du får sedan en skiss på en hemsida för godkännande. När det är dags att köra igång med ”bygget”, då är fördelarna med att låta BJ skapa din hemsida många. Läs mer om hur det går till att få en hemsida hos BJ.

 

Fördelarna med en webbdesigner i Stockholm

Att ha en webbdesigner nära dig geografiskt kan vara viktigt. Men endast då det handlar om ett omfattande arbete tycker BJ att det är nödvändigt att prata igenom uppbyggnaden av hemsidan mellan fyra ögon.

När det handlar om en basic- eller premiumversion är informationen och strukturen begränsad. Därför är det sällan nödvändigt att ha ett möte live. Det är dock en fördel om din webbdesigner i Stockholm, eller där du har din verksamhet, kan komma till dig för en genomgång. BJ ordnar gärna ett möte via Skype då projektet är omfattande.

 

Vad gör en webbdesigner?

En webbdesigner har inte störst kunskap i programmering. Kompetensen ligger i första hand inom designområdet. Kunskapsnivån hos olika webbdesigners är väldigt varierande eftersom webbdesign är ett brett kunskapsområde.

 

BJ arbetar med design anpassad för webben. BJ:s kunskaper omfattar allt från bildbehandling i Photoshop, logotypedesign till kodning i CSS (filen med designkoden). Dessutom har BJ god kännedom om det programmeringsspråk (.php) som används i WordPress.

 

En webbdesigner bör ha förståelse för programmering, men behöver inte själv kunna koda. Det är dock viktigt att denne vet hur koden fungerar och vad programmering handlar om.

 

 

admin