Egen hemsida gratis med WordPress

Egen hemsida gratis med WordPress

BJ förutsätter att du tagit del av artiklarna i bloggen, och att du nu har tillräckligt underlag för att kunna skapa en egen hemsida. Om du känner att du inte själv vill skapa hemsida med WordPress är du välkommen att höra av dig för att få hjälp…

 

Skapa hemsida med WordPress

 

 

 

Skapa hemsida med WordPress

Att bygga en hemsida med WordPress är kanske inte så svårt, bara tiden och tålamodet finns. Undrar du varför BJ bjuder bjudit på alla dessa artiklar i WordPress bloggen? Svaret är enkelt, WordPress och webbdesign är några av BJ:s största intressen, och att skapa hemsidor är inte BJ:s huvudsakliga inkomstkälla. BJ har under åren skaffat sig en gedigen erfarenhet av och kunskap om WordPress. Det hade underlättat väsentligt om den informationen funnits på nätet då BJ började med WordPress. Därför hjälper BJ gärna till om du vill göra ett försök med WordPress på egen hand. Känner du att kunskapen sitter där den ska och att du vill sätta igång direkt så kan BJ tipsa dig om Diviguiden. Vill du lära dig mer om olika WordPress teman och sidredigerare innan du börjar bygga så har du BJ:s WordPress klubb.

 

 

Valet är alltid ditt

Det finns många självutnämnda experter på WordPress. BJ vill inte påstå sig tillhöra till dessa. BJ sätter också valfriheten i första rummet. Valet mellan att bygga själv eller anlita en professionell webdesigner är ditt. Hur varm BJ än skulle prata sig om fördelarna med att köpa en hemsida så skulle du ändå göra som du vill. Därför bjuder BJ gärna på en del av sin kunskap, och kör du fast eller behöver hjälp från början med en hemsida så hör bara av dig.

 

 

Att tänka på när du skapar en hemsida i WordPress

Om vi utgår från att du har läst BJ:s artiklar i bloggen, valt WordPress som publiceringsverktyg och tagit till dig BJ:s råd att använda inleed.se som webbhotell, så återstår dock fortfarande en del att tänka på. Därför kommer BJ fortsätta att skriva artiklar till medlemmar, med syftet att underlätta egna WordPress byggen. Ta dig dig först gärna tid att läsa BJ:s tidigare bloggartiklar, och klicka på länkarna som finns på sidorna. Du kommer då hitta en hel del matnyttigt för nybörjare som själva vill skapa en hemsida.

 

På WordPress.org officiella svenska hemsida kan du ladda ner WordPress.

 

Vill du ha assistans med att öppna ett konto hos webbhotellet Inleed och starta upp din WordPress sida så får du givetvis hjälp även med detta hos BJ Webdesign.

 

Ja tack, jag vill gärna ha BJ:s hjälp Nej tack, jag klarar detta själv

 

 

admin