Kurs i WordPress

Kurs i WordPress

Utbildning i WordPress

Behöver du en nybörjarkurs i WordPress?

Är du premium-kund hos BJ ingår en introduktion som videofilm, se BJ:s priser. Det handlar om en nybörjarintroduktion som syftar till att du själv ska klara av att sköta/administrera din hemsida på sikt.  En extern kurs i WordPress kan kosta lika mycket som att låta en webbdesigner bygga en hemsida. Hos BJ får du både en hemsida och en liten utbildning i WordPress i samma ”paket”!

Trots stor erfarenhet ända från Internets barndom, så utger sig inte BJ för att vara expert på hemsidor. Men eftersom WordPress inte handlar om programmering utan om erfarenhet av olika teman och tillägg samt förmågan att på ett pedagogiskt sätt lära ut WordPress på en grundläggande användarnivå så hävdar BJ sig väl i konkurrensen. Dessutom är BJ:s support kostnadsfri för premiumkunder de första 3 månaderna, och under den tiden hinner du ställa många frågor.

 

Ständigt lärande

Det räcker sällan med bara en kurs i WordPress. Det handlar om ett ständigt lärande. Dessutom uppdateras både WordPress-panelen, alla teman samt tilläggen löpande. WordPress är ett kraftfullt verktyg för att skapa hemsidor. Det kräver en hel del tid och tålamod för att lära sig. Alla teman och tillägg är ”program i programmen” som man måste sätta sig in i för att kunna hantera.

Visst finns det en hel del material på nätet i ämnet, men det mesta är på engelska. Om du inte redan känner till WordPress så får du en liten inblick i vad det egentligen handlar om i den första filmen nedan. Den andra filmen utgår från användarpanelen och syftar till att ge dig en generell bild av hur panelen ser ut. Dessa båda är alltså inga utbildningsfilmer. WordPress-panelen del 2 är däremot en första kort (cirka 15 min) utbildningsfilm på den klassiska panelen.


Presentation av WordPress 


Introduktion av WordPress-panelen, del 1

Notering: Filmerna är bara en allmän presentations- respektive introduktionsfilm. Som kund hos BJ får du tillgång till anpassade kurser som ”skräddarsys” för dig och din egen användarpanel. Varje WordPress-sida med sina olika tillägg är speciell, och hur mycket du än lärt dig om WordPress tidigare så kommer det alltid uppstå situationer då du behöver hjälp. Då finns BJ till hands som din support om du vill. Kontakta BJ om du är intresserad av att lära dig WordPress och vill se del 2 som visar användarpanelen (den klassiska versionen) ur ett praktiskt/pedagogiskt perspektiv.

Ja tack, jag vill se del 2