Kurs i WordPress

Kurs i WordPress

WordPress är ett kraftfullt verktyg för att publicera hemsidor. Programmet med alla tilläggsprogram utvecklas hela tiden av tusentals programmerare världen över. En kurs i WordPress kan därför vara bra för att hålla dig à jour med teknikens utveckling…

 

kurs i WordPress

 

Behöver du en nybörjarkurs i WordPress?

Visst finns det en hel del material på nätet i ämnet, men det mesta är på engelska. Om du inte redan känner till WordPress så får du en liten inblick i vad det egentligen handlar om i den första filmerna nedan.

 

Är du premiumkund hos BJ ingår en introduktion i form av videofilm, se BJ:s priser. Det handlar om en nybörjarintroduktion som syftar till att du själv ska klara av att sköta/administrera din hemsida.  Kurs i WordPress kan kosta lika mycket som att låta en webbdesigner bygga en hemsida i WordPress. Hos BJ får du både en hemsida och en liten WordPress-utbildning i samma ”paket”!

 

Trots stor erfarenhet ända från Internets barndom, så utger sig inte BJ för att vara expert på hemsidor. Men eftersom att skapa en hemsida i WordPress inte bygger på programmeringskunskap utan på erfarenhet av olika teman och tillägg så vill BJ påstå att det du får hos BJ Webdesign står sig väl i konkurrens med de förhållandevis kostsamma kurser som finns på marknaden. Dessutom är BJ:s support kostnadsfri för premiumkunder de första 3 månaderna, och under den tiden hinner du ställa många frågor.

 .


Presentation av WordPress 

 

Ständigt lärande

Det räcker sällan med bara en kurs i WordPress. Det handlar om ett ständigt lärande eftersom WordPress-panelen och alla teman samt tillägg uppdateras löpande.  Det kräver en hel del tid och tålamod för att lära sig WordPress. Alla teman och tillägg är ”program i programmen” som man måste sätta sig in i för att kunna hantera.

 

Den andra filmen här nedan utgår från användarpanelen, och är inte heller en Kurs i WordPress. Den syftar bara till att ge dig en generell bild av hur panelen ser ut. Dessa båda är alltså inga utbildningsfilmer. WordPress-panel, del 2 är däremot en första kort utbildningsfilm (cirka 15 min) på den klassiska panelen.

 


Introduktion av WordPress-panelen, del 1

 

Notering: Filmerna är bara en allmän presentations- respektive introduktionsfilm. Som kund hos BJ får du tillgång till anpassade kurser som ”skräddarsys” för dig och din egen användarpanel. Varje WordPress-sida med sina olika tillägg är speciell, och hur mycket du än lärt dig om WordPress tidigare så kommer det alltid uppstå situationer då du behöver hjälp. Då finns BJ till hands som din support om du behöver hjälp. Kontakta BJ om du är intresserad av att lära dig WordPress och vill ta del av del 2 som visar användarpanelen (den klassiska versionen) ur ett praktiskt/pedagogiskt perspektiv.

 

Ja tack, jag vill se del 2

admin