Kurs i WordPress

Kurs i WordPress

WordPress är ett kraftfullt verktyg för att publicera hemsidor. Programmet med alla tilläggsprogram utvecklas hela tiden av tusentals programmerare världen över. En introduktionskurs i WordPress kan därför vara bra för att hålla dig à jour med teknikutvecklingen…

 

kurs i WordPress

 

Behöver du en nybörjarkurs i WordPress?

Visst finns det en hel del material på nätet i ämnet, men det mesta är på engelska. Om du inte redan känner till WordPress så får du en liten inblick i vad det egentligen handlar om i BJ:s första presentationsfilmer nedan.

 

Är du premiumkund hos BJ ingår en introduktion i form av videofilmer (utöver filmerna nedan), se BJ:s priser. Det handlar om en nybörjarintroduktion som syftar till att du själv ska klara av att sköta/administrera din hemsida.  En WordPress kurs kan kosta lika mycket som att låta en webbdesigner bygga en hemsida i WordPress. Hos BJ får du en hemsida med tillhörande WordPress-utbildning i samma ”paket”!

 

Trots stor erfarenhet ända från Internets barndom, så utger sig inte BJ för att vara expert på hemsidor. Men eftersom att skapa en hemsida i WordPress inte bygger på kunskap i programmering, utan på erfarenhet av olika teman och tillägg, så vill BJ påstå att det du får hos BJ Webdesign står sig väl i konkurrens med de förhållandevis kostsamma kurser på marknaden. Dessutom är BJ:s support kostnadsfri för premiumkunder de första 3 månaderna, och under den tiden hinner du ställa många frågor. Men titta först på filmerna nedan för att sätta dig in i vad WordPress är.

 .


En första presentation av WordPress 

 

Ständigt lärande

Det räcker sällan med bara en kurs i WordPress. Det handlar om ett ständigt lärande eftersom WordPress-panelen och alla teman samt tillägg hela tiden uppdateras.  Det kräver en hel del tid och tålamod för att lära sig WordPress, och alla teman och tillägg är ”program i programmen” som man måste sätta sig in i för att kunna hantera.

 

Filmerna här nedan utgår från användarpanelen syftar till att ge dig en generell bild av hur panelen ser ut och fungerar. Del 2 kan man dock säga är en första kort utbildningsfilm (cirka 15 min) på den klassiska panelen.

 


Introduktion av WordPress-panelen, del 1

 


Introduktion av WordPress-panelen, del 2

 

Notering: Som kund hos BJ får du dock tillgång till anpassade kurser som ”skräddarsys” för dig i din egen användarpanel. Varje WordPress-panel med valt tema och olika tillägg är speciell, och hur mycket du än lärt dig om WordPress tidigare så kommer varje tema och tillägg bli ett slags program i programmet som du måste lära dig. Då finns BJ till hands som din support om du behöver hjälp. Kontakta BJ om du är intresserad av att lära dig mer om WordPress och vill ta del av del av fler filmer som visar hur användarpanelen (den klassiska versionen) fungerar.

 

Ja tack, jag vill gärna se del 3

admin