BJ bygger din webbshop

BJ bygger din webbshop

 

Dropshipping eller en vanlig e-handelslösning?

Dropshipping är det enklaste och snabbaste sättet att testa hur det är att driva e-handel innan man investerar tid och pengar. Med dropshipping menas att en e-handlare (exempelvis du själv) i egen nätbutik säljer varor som inte finns fysiskt i eget butikslager. Varorna levereras istället direkt från den eller de leverantörer du har valt ut som dropshipping partners. Den största fördelen med denna affärsmodell är att du slipper kostnader för varulager. Om du inte känner dig säker eller har en begränsad budget så kan dropshipping vara ett utmärkt alternativ som en liten marknadstest. Den bör ge dig svar på om du klarar av att driva en nätbutik och sälja på nätet? Det viktigaste för att kunna sälja är helt klart marknadsföringen.

 

Kostnad för dropshipping

Förutom engångskostnaden för BJ:s hjälp med kopplingen mellan de nödvändiga plattformarna, 1200 kr, så får du en årlig kostnad för en domänadress (f.n. 149 kr/år för en .se adress) och en månadskostnad för webbhotellet (f.n. 19 kr/mån). Avgifterna för webbhotellet faktureras årsvis i förskott direkt från Inleed. Kostnaden för samarbetet med dropship partnern dras av från de produkter du säljer, och din ersättning för försålda varor betalas ut enligt av dropship partnern fastställda villkor. Woocommerce är en kostnadsfritt tillägg till WordPress sånär som på kostnaden för det tema och de tillägg du väljer att köpa. En Woocommerce butik kan du bygga själv om du har tid och tålamod eller så hjälper BJ dig med det.

 

Support

BJ Webdesign hjälper dig hela vägen med dropshipping om du utan större initiala kostnader snabbt vill komma igång med försäljning av varor på nätet. BJ rekommenderar definitivt en test innan du bestämmer dig. BJ bygger självklart lika gärna direkt upp hela din e-handelsverksamhet i Woocommerce alternativt sammanställer en kravspecifikation om du föredrar att hyra e-handelsplattform. Behöver du BJ:s stöd och support exempelvis med utveckling av betalsystem och att lägga in varor i butiken finns det en möjlighet att teckna avtal. BJ rekommenderar och visar dig gärna några plattformar för dropshipping så att du kan läsa på mer samt testa innan du eventuellt ger BJ förtroendet att koppla ihop allt till en helhetslösning. Tveka inte att kontakta BJ om du har frågor, är osäker på exakt vad du får för hjälp för 1200 kr eller om du vill anlita BJ för att hjälpa dig bygga en webbshop i Woocommerce.

 

 

Kontakta BJ för mer information