Välkommen till BJ

Välkommen till BJ

Välkommen till BJ

 

En personlig verksamhet kräver en personlig design

Jag hjälper dig bygga en hemsida, skapa en logotype samt med WordPress utbildning och support när du kör fast. Via skärmbilder och filmer på din egen WordPress-panel visar jag hur du hittar i menyerna. Det blir enklare att förstå om du är på ”hemmaplan”. Letar du efter specialister till andra delar av din marknadsföring så kan jag varmt rekommendera marknadspoolen.se.

 

Lite om min bakgrund

Har arbetat som egen företagare i grafiska branschen under mer än 30 år, huvudsakligen som projektledare samt med marknadsföring och försäljning. Jag tycker fortfarande att det är roligt med branschen och fortsätter därför med grafisk produktion där jag en gång började. Numera är jag frilans och låter Frilans Finans sköta min fakturering.

Under under de senaste 15 åren som egen företagare arbetade jag som tryckbroker med trycksaksförsäljning och ordnade även med olika utbildningsprojekt. Jag undervisade själv mina kunder i vad de som beställare skulle tänka på och fråga om, för att få bästa möjliga tryckresultat samt samordnade utbildningar med professionella trycksaksproducenter.

Under tiden intresserade jag mig för medieteknik och lärde mig steg för steg att producera själv med olika grafiska produktionsprogram. Nu använder jag WordPress, Photoshop och Illustrator som mina huvudsakliga verktyg. Jag har också använt Indesign under flera år för tidningsproduktion.

Jag erbjuder dig min tid, erfarenhet, kunskap, kreativ design och professionell konsultation samt support om du kör fast i WordPress.

Ser fram emot att du hör av dig så att vi kan prata en stund för att se om det finns någon bra infallsvinkel till samarbete.

 

BJ Webdesign

Varmt välkommen!
Bert-Åke Byqvist Juninger

 

Frilans Finansgodkänd för F-skattfungerar som en arbetsgivare dvs sköter vissa av mina administrativa funktioner såsom fakturering, lön och skatter. 

BJ samarbetar med webbhotellet Inleed för optimal säkerhet och backup samt snabb teknisk support.