Affilatenätverk

Affilatenätverk

Vad är affilate?

En affilate är en samarbetspartner som får betalt för att marknadsföra en produkt eller tjänst på sin hemsida. Affiliatenätverk är företag som förmedlar digitala annonser avsedda för nätet från annonsörer till webbplatsägare. BJ är ansluten till affiliatenätverket Adrecords och samarbetar på det sättet med annonsörer som är relevanta för BJ:s verksamhet.

 

Det är upp till en webbplatsägare hur denne vill göra sitt urval av annonsörer. BJ länkar bara till sådana företag som BJ har goda erfarenheter av eller sådana som har goda betyg på reco.se samt trustpilot.com. Webbhotellet inleed.se är ett exempel på en sådan samarbetspartner som  BJ har det allra största förtroendet för och de har en exemplariskt hög rating. Över 130 personer på Reco har givit toppbetyg till Inleed.

 

BJ erbjuder hyra av hemsida affilate för 99 SEK mot att du placerar nedanstående information på din hemsida.

 

Hemsida skapad av BJ Webdesign
som är ansluten till affilatenätverket

Läs om hur du kan tjäna pengar
på din webbplats eller blogg.

 

Adrecord beskriver sin affilateverksamhet på följande sätt:

 

”I Adrecords affiliatenätverk samarbetar annonsörer och affiliates enligt en resultatbaserad modell där fokus ligger på att matcha annonsörer med duktiga affiliates som kan generera ökad försäljning för annonsören. Alla samarbeten mellan annonsörer och affiliates i nätverket bygger på ett förtroende där transparens och kvalitet är kärnvärden för ett långvarigt, och för alla parter, givande samarbete. Adrecords huvuduppgifter är att skapa kvalitativa relationer mellan annonsörer och affiliates samt hantera support, teknik, administration och ekonomi.”

 

Adrecords beskrivning förklarar affilate i dess seriösa och strukturerade form och är långt ifrån popupfönster med reklam. Det är helt enkelt en möjlighet för alla som har en hemsida, facebooksida eller är aktiva på sociala media i övrigt att rekommendera aktörer på nätet som de har förtroende för. BJ rekommenderar givetvis Adrecord och hjälper dig gärna att bli en affilate oavsett om du tycker att du redan är tillräckligt synlig på Internet alternativt om du funderar på att utöka marknadsföringen på nätet. Givetvis kan du göra jobbet själv, men eftersom BJ:s hjälp med att bli en affilate inte kostar dig något så spar du en hel del tid på att låta BJ lägga upp ditt affilatekonto, hjälpa dig att göra ett urval och strukturera upp din annonsering.

 

Det enda som behövs för att få BJ:s hjälp med att bli affilatepartner hos Adrecord är en länk på din hemsida till den här sidan.

 

Kontakta BJ för mer information
Google Rating
5.0
Holler Box