BJ skapar personlig design

Köp eller hyr hemsida inklusive WordPress kurs

Webdesign

BJ bygger en hemsida till dig med modifierat alternativt personligt tema. Om du inte kan administrera sidan själv från start så hjälper BJ dig vidare genom en introduktionskurs via videofilmer som är anpassade till din egen användarpanel.

Support

När BJ skapat din hemsida och efter avtalad kostnadsfri supportperiod kan du, om du känner att du inte klarar av din WordPress site själv eller helt enkelt inte har tid, välja något av BJ:s supportalternativ. På det sättet kan du fokusera på din egen verksamhet.

Hyra hemsida

Hyra en hemsida med modifierat tema kan passa dig som just startat upp din verksamhet, har en begränsad budget eller inte har tid att bygga en hemsida. BJ skapar och tar med full support hand om din hemsida från start.

Utvalda hemsidor

Några exempel på hemsidor från BJ

Projekt 8

Projekt 7

Projekt 6

Projekt 5

Projekt 4

Projekt 3

Projekt 2

Projekt 1

Det blev jättebra och ser fint ut. Tack för hjälpen och ditt tålamod!

Monica Skur – Länna Hundtrim

Tack för ditt tålamod med en petig kund. Hemsidan och logotypen blev toppen genom ett bra teamwork!

Sabina Lindahl – sClinic

Tack för bra samarbete och snabb återkoppling under hela resans gång. Hemsidan blev över förväntan med tanke på min idétorka, men som kompenserades av din kreativitet. Så nöjd, kan varmt rekommendera BJ.

Åsa Floderus – Åsas Hundservice

Kvalité över förväntan! Bra kommunikation under processen. Är mycket nöjd med hemsidan och loggan. Dessutom prisvärt - jag anlitar gärna BJ igen.

Kaij Lundgren – Nacka Office

BJ fick ”fria händer” att bygga upp klubbens hemsida och vi blev inte besvikna. Hemsidan har en mycket fin layout och är lättnavigerad. Podengoklubben kan varmt rekommendera BJ till liknande uppdrag.

Pekka Nykopp – Svenska Podengo Portuguêsklubben

BJ fick i princip fria händer att utforma en hemsida och logga till mitt hundrastningsföretag, jag tror bara jag nämnde min favoritfärg. Resultatet blev över förväntan! Snabbt, snyggt och proffsigt. Jag är supernöjd!

Marika Dahlström – Hundmorsan

Vilken bra hemsida BJ har gjort åt mig. Jag är mer än bara nöjd! Och så billigt, näst intill genant. Kolla in www.thcdalarna.se.

Robban Palmehed – THC Dalarna

Jag har lugnt lutat mig tillbaka och sett hur hemsidan har vuxit fram. Hela tiden har jag känt mig delaktig, och kommunikation med BJ har varit okomplicerad, snabb och genomsyrad av positiv anda.

Annika Björkman – Björkbygdens Kennel

Vårt senaste inlägg

Skapa hemsida med wordpress

Jag förutsätter att du tagit del av föregående artiklar och att du nu har tillräckligt underlag för att kunna skapa en hemsida. Om du känner att du inte är beredd att lägga ner den tid som krävs är du välkommen att höra av dig för att få hjälp…       Varför informationen på BJ:s […]

Gratis eller betalt WordPress tema

Det finns en mängd gratis WordPress teman. Det bästa med dessa gratis teman är möjligtvis att de faktiskt är gratis. De kanske kan ge din hemsida ett mer personligt utseende än Twenty Seventeen, vilket är det standardtema som följer med WordPress installationen…     Gratis vs betalt WordPress tema Ett gratistema är svårt att anpassa, […]

Webbdesigners i Stockholm

Kanske har vi båda tur om du letat efter en webbdesigners i Stockholm, som kan skapa en hemsida åt dig till ett rimligt pris. Att välja webbdesigner istället för att bygga hemsidan själv innebär många fördelar. Om du trivs med BJ Webdesign visar sig ganska snabbt…     Du förbinder dig inte till något innan […]

Wallstreet Image
Varför BJ och WordPress?

Kunskap och erfarenhet

BJ har varit med sedan Internets barndom och har stor kunskap samt lång erfarenhet från den grafiska branschen. BJ:s styrka ligger främst i kunskapen om designkoden i WordPress samt att på ett okomplicerat sätt lära ut hur WordPress fungerar på användarnivå.

Kreativitet och flexibilitet

BJ:s kreativitet och WordPress flexibilitet gör det möjligt att skapa en personlig hemsida som kan utvecklas utifrån ditt initiala behov och din nuvarande kunskapsnivå. BJ modifierar ett WordPress tema alternativt skapar en personlig design som passar din verksamhet.

BJ använder WordPress och Elementor

BJ har valt att alltid använda WordPress och tillägget Elementor för att kunna tillhandahålla kvalitet, bästa möjliga support och hög säkerhet. Av samma anledning samarbetar BJ med inleed.se som webbhotel. Förutom kostnaden för serverplats och domänadress till webhotellet betalar du endast fasta priser för BJ:s tjänster.